fbpx

Vi oplever stor efterspørgsel, og leveringstiden er derfor op mod 2-3 uger. 

Luftsolfanger eller solcelle ventilator?

I mere end 20 år vi haft et produkt, som både bliver kaldt en luftsolfanger, solcelle ventilator eller noget helt tredje.

Hans Jørgen Christensen udviklede den allerførste luftsolfanger på markedet til fritidshuse i start 00’erne. Siden har produktets udseende, fremstillingsproces og solopvarmet luft samt anvendelsesmåde ændret sig meget. I tidens løb har vi øget indblæsningstemperaturen, sikret os mod tilbagekondensering af fugt og udviklet en slimline model. Kært barn har mange navne og ligeså SolarVenti’s solcelle ventilator, luftsolfanger, solvarmere, m.fl.

I 2021 besluttede vi os for at benytte en ny fælles betegnelse af vores ventilationsprodukter, nemlig soldrevet ventilation.

Luftsolfanger var i start 00’erne det oplagte navn til vores produkter. Men med tiden har vi set nødvendigheden i at forny os selv. Det har vi valgt at gøre, fordi vi ønsker at differentiere fra konkurrerende produkter på markedet. Vores konkurrenter fastholder at deres produkter er luftsolfangere.

Nogle af vores produkter kan godt ses som værende en solcelle ventilator. Men vi har også produkter helt uden solceller, og da vi ønsker en fælles betegnelse, kunne det ikke blive denne.

En fællesnævner for alle SolarVenti’s produkter er, at al varme kommer fra solen!

For at undersøge virkemåden af vores egen soldrevet ventilation kontra andre luftsolfangere, valgte vi at sammenligne dem. Se vores luftsolfanger test herunder!

Har du spørgsmål til vores produkter, hjælper vi dig gerne!

SolarVenti har også fået lavet nogle tests ved det anerkendte Delta Centre of Test Excellence. Her er nogle af markedets mest solgte solcelle ventilatorer blevet testet på blandt andet deres ydeevne. Delta Centret har i denne specifikke test taget udgangspunkt i disse produkter:

  • SolarVenti: SV7 og SV3
  • Grøn Sol: GS30 / Air Max 75 / SPAH 3 og GS20 / Air Max 50 / Solfresh 30, importeret fra Kina
  • Scan Heat: Scan Heat Model 400

Tests er udformet af Christian Lausen, Technician hos Delta Centre of Excellence. Hos SolarVenti vil vi altid gerne vide, hvordan vores produkter klarer sig i en sammenligning med luftsolfangere på markedet.

Sådan virker SolarVenti ikon


SolarVenti’en trækker fugt til sig og blæser det ud igen – som et naturligt åndedræt.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.

    Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.