fbpx

Vi oplever stor efterspørgsel, og leveringstiden er derfor op mod 2-3 uger. 

Tørt og fugtfrit skur eller anneks året rundt

SolarVenti Skur og Anneks skaber et friskt og tørt indeklima, så dit skur eller anneks og dit indbo er i sikre hænder.

Luftsolfanger til skur og anneks skaber en ventilation, som sørger for at din værktøjskasse, cykel og dine havemøbler kan stå tørt og fugtfrit året rundt. Uden fugt elimineres risikoen for rust og forfald af dine ejendele, og samtidig forlænges levetiden for dit skur med soldrevet ventilation. 

I et anneks vil SolarVenti ventilation give et tørt og sundt indeklima, der er rart at tilbringe sin fritid i. Med SolarVenti sikrer du et indbo uden skimmelsvamp, råd og mug – så kan du holde dit stafeli eller interiør fugtfrit. Derfor skal du ikke længere bekymre dig om udluftning af dit anneks, den klarer luftsolfangeren for dig.

SolarVenti Skur og Anneks er et produkt af dansk innovation, som garanterer dig et optimeret indeklima.

Både sommer og vinter vil dit indbo stå tørt og godt, da SolarVenti med et løbende luftskifte sørger for, at fugten vil forblive på et relativt lavt niveau hele året. Grundet de højere temperaturer om sommeren kan luften indeholde mere fugt end i den kolde vintertid, derfor er det især vigtigt at få lavet et luftskifte i denne tid. SolarVenti Skur og Anneks tilpasser sig årstidernes fugtudsving meget præcist, for når solens stråler rammer SolarVentien, begynder den at køre. 

 Helt uden elektricitet sender SolarVentien frisk, iltet og filtreret luft ind og blæser fugtig luft ud igen. SolarVenti Skur og Anneks er for dig, som ønsker en bæredygtig og effektiv løsning ventilation, der er 100% gratis i drift. 

Du kan roligt læne dig tilbage og nyde at solen skinner på dig og dit hus, for der er ingen vedligeholdelse i de første 15 år, og du er garanteret 5 års produktgaranti på vores ventilation løsning til skur. 

Vælg model og se priser

Op til 25 m² skur og anneks, SolarVenti SV3

Fra kr. 2.990,00

Op til 50 m² skur og anneks, SolarVenti SV7

Fra kr. 5.640,00
Illustration af SolarVenti ventilation

Sådan fungerer SolarVenti som et naturligt åndedræt

1

Når solen skinner starter anlægget. Udeluft trækkes ind igennem SolarVentiens bagplade og et selvrensende filter filtrerer luften for pollen og partikler.

2

Luften opvarmes af solen og blæses ind i rummet som frisk og tør luft.

3

Den friske luft fungerer som en tør svamp og suger fugten i rummet til sig hvor­efter den transporteres ud.

Montage og anlægsstørrelse

For at opnå den største effekt bør anlægget monteres på et solrigt sted. Størrelsen på dit skur eller anneks (areal i m2) bestemmer, hvor stort et anlæg du skal have. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vær opmærksom på at det kan være skadeligt for et fugtigt skur eller anneks at installere et anlæg, der yder en for lille luftstrøm – det kan skabe kondens.

SolarVenti Skur og AnneksOp til 25 m2 skur og anneksOp til 50 m2 skur og anneks
ModelSV3SV7
PrisFra DKK 2.990,00Fra DKK 5.640,00
MontageFra DKK 3.500,00Fra DKK 3.500,00
Dimensioner (L x B x D)51,5 x 70 x 5,5 cm102 x 70 x 5,5 cm
Vægt4,3 kg7,3 kg
SolcelleJaJa
VentilatorJaJa
StyringsenhedJaJa
MontagekitJaJa
Front (dæklag)PolykarbonatPolykarbonat
RammematerialeAluminiumAluminium
RammefarveSort eller aluminiumSort eller aluminium
Anslået energitilførsel pr. år200 kWh434 kWh
Garanti*5 år5 år
SelvrensendeJaJa
VedligeholdelsesfriJaJa
Anslået levetid15-20 år15-20 år

Styringsenheder

Tænd/sluk knap (medfølger)
Ved køb af SolarVenti Skur og Anneks medfølger en tænd/sluk knap. Her har du mulighed for den absolut mest nødvendige funktion; at tænde og slukke for SolarVentien.

Regulator (tilkøb)
Ved køb af SolarVenti Skur og Anneks kan man tilvælge styringen Regulator, der bl.a. kan regulere hastigheden på indblæsningen. Desuden har den en indbygget rumtermostat, der sikrer at SolarVentien slukker sig selv ved en ønsket temperatur. SolarVentien kan manuelt slukkes ved at skrue helt ned for indblæsningen.

Har du spørgsmål hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dit behov.


Find svar på nogle af de mest stillede spørgsmål angående SolarVenti skur og anneks

  • En effektiv måde på at undgå fugt i sit skur, er ved at montere noget solcelle ventilation. Vores ventilationsanlæg indblæser solopvarmet luft, der absorberer fugten, og sikrer et tørt indeklima.  

  • God ventilation er vigtigt, hvis man ønsker et sundt indeklima og undgå fugtproblemer. Man kan opnå en god ventilation på flere måder enten mekanisk, naturligt eller igennem en kombination. 

  • Et naturligt luftskifte, hvor man selv sørger for en regelmæssig udluftning, kan være tilstrækkelig i nogen tilfælde. Anbefalingen lyder, at man bør lave gennemtræk i tre gange om dagen af 5-10 minutter.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.

    Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.