fbpx

OBS Vi kører på nedsat blus i uge 29 & 30. Forvent derfor længere leverings- og svartider. Vi er allerede tilbage til normal drift i uge 31.

Tørt og fugtfrit skur eller anneks året rundt

SolarVenti Skur og Anneks skaber et friskt og tørt indeklima, så dit skur eller anneks og dit indbo er i sikre hænder.

Luftsolfanger til skur og anneks skaber en ventilation, som sørger for at din værktøjskasse, cykel og dine havemøbler kan stå tørt og fugtfrit året rundt. Uden fugt elimineres risikoen for rust og forfald af dine ejendele, og samtidig forlænges levetiden for dit skur med soldrevet ventilation. 

I et anneks vil SolarVenti ventilation give et tørt og sundt indeklima, der er rart at tilbringe sin fritid i. Med SolarVenti sikrer du et indbo uden skimmelsvamp, råd og mug – så kan du holde dit stafeli eller interiør fugtfrit. Derfor skal du ikke længere bekymre dig om udluftning af dit anneks, den klarer luftsolfangeren for dig.

SolarVenti Skur og Anneks er et produkt af dansk innovation, som garanterer dig et optimeret indeklima.

Både sommer og vinter vil dit indbo stå tørt og godt, da SolarVenti med et løbende luftskifte sørger for, at fugten vil forblive på et relativt lavt niveau hele året. Grundet de højere temperaturer om sommeren kan luften indeholde mere fugt end i den kolde vintertid, derfor er det især vigtigt at få lavet et luftskifte i denne tid. SolarVenti Skur og Anneks tilpasser sig årstidernes fugtudsving meget præcist, for når solens stråler rammer SolarVentien, begynder den at køre. 

 Helt uden elektricitet sender SolarVentien frisk, iltet og filtreret luft ind og blæser fugtig luft ud igen. SolarVenti Skur og Anneks er for dig, som ønsker en bæredygtig og effektiv løsning ventilation, der er 100% gratis i drift. 

Du kan roligt læne dig tilbage og nyde at solen skinner på dig og dit hus, for der er ingen vedligeholdelse i de første 15 år, og du er garanteret 5 års produktgaranti på vores ventilation løsning til skur. 

Vælg model og se priser

Tilbud

SolarVenti SV3, dækker op til 25 m²

Fra kr. 1.906,50
Køb nu This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

SolarVenti SV7, dækker op til 50 m²

Fra kr. 5.640
Køb nu This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Illustration af SolarVenti ventilation

Sådan fungerer SolarVenti som et naturligt åndedræt

1

Når solen skinner starter anlægget. Udeluft trækkes ind igennem SolarVentiens bagplade og et selvrensende filter filtrerer luften for pollen og partikler.

2

Luften opvarmes af solen og blæses ind i rummet som frisk og tør luft.

3

Den friske luft fungerer som en tør svamp og suger fugten i rummet til sig hvor­efter den transporteres ud.

Montage og alle anlægsstørrelser

For at opnå den største effekt bør anlægget monteres på et solrigt sted. Størrelsen af indendørs areal (i kvadratmeter) bestemmer, hvor stort et anlæg du skal have. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vær opmærksom på, at det kan være skadeligt for et fugtigt rum at installere et anlæg, der yder en for lille luftstrøm, da det kan skabe kondens.
SolarVentiOp til 25 m2Op til 50 m2Op til 80 m2Op til 100 m2Op til 150 m2
ModelSV3SV7SV14SV20SV30
PrisFra DKK 2.990,00Fra DKK 5.640,00Fra DKK 9.730,00Fra DKK 13.130,00Fra DKK 18.260,00
MontageFra DKK 3.500,00Fra DKK 3.500,00Fra DKK 3.500,00Fra DKK 3.500,00Fra DKK 3.500,00
Dimensioner (L x B x D)51,5 x 70 x 5,5 cm102 x 70 x 5,5 cm201 x 70 x 5,5 cm201 x 102 x 5,5 cm300 x 102 x 7,5 cm
Vægt4,3 kg7,3 kg11 kg15 kg24 kg
SolcelleJaJaJaJaJa
VentilatorJaJaJaJaJa
StyringsenhedAfbryderAfbryder / RegulatorAfbryder / RegulatorRegulatorRegulator
MontagekitJaJaJaJaJa
Front (dæklag)PolykarbonatPolykarbonatPolykarbonatPolykarbonatPolykarbonat
RammematerialeAluminiumAluminiumAluminiumAluminiumAluminium
RammefarveSort eller aluminiumSort eller aluminiumSort eller aluminiumSort eller aluminiumSort eller aluminium
Anslået energitilførsel pr. år200 kWh434 kWh924 kWh1.340 kWh2.100 kWh
Garanti*5 år5 år5 år5 år5 år
SelvrensendeJaJaJaJaJa
VedligeholdelsesfriJaJaJaJaJa
Anslået levetid15-20 år15-20 år15-20 år15-20 år15-20 år

Styringsenheder

Afbryder
Hvis du er på udkig efter en simpel styring til din SolarVenti, så er denne Afbryder den perfekte løsning for dig. En afbryder er specielt designet til at fungere sammen med SolarVenti, og den vil give dig en problemfri og effektiv styring af dit anlæg. Du kan nemt og hurtigt tænde og slukke for din SolarVenti, hvilket betyder, at du kan styre ventilationsenheden efter behov.

Regulator
En regulator kan bl.a. regulere hastigheden på indblæsningen. Desuden har den en indbygget rumtermostat, der sikrer, at SolarVenti’en slukker sig selv ved en ønsket temperatur. SolarVenti’en kan manuelt slukkes ved at skrue helt ned for indblæsningen. Vi anbefaler, at du vælger en regulator som styringsenhed, hvis du bor i sommerhus, kolonihave eller tiny house.

SControl
Vores mest avancerede styringsmodel, med automatisk temperatur-, fugt- og tidsstyrring, der sikrer optimal ventilation, selv når solen ikke skinner. Du kan programmere SControl, så den automatisk tilpasser sig dine behov og ønsker. Den indeholder bl.a. også en række sikkerhedsfunktioner, der overvåger udviklingen i fugtniveauet, kører på 12 Volt og koster under 100 kr. årligt i drift.

Har du spørgsmål hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dit behov.


Find svar på nogle af de mest stillede spørgsmål angående SolarVenti skur og anneks

  • En effektiv måde på at undgå fugt i sit skur, er ved at montere noget solcelle ventilation. Vores ventilationsanlæg indblæser solopvarmet luft, der absorberer fugten, og sikrer et tørt indeklima.  

  • God ventilation er vigtigt, hvis man ønsker et sundt indeklima og undgå fugtproblemer. Man kan opnå en god ventilation på flere måder enten mekanisk, naturligt eller igennem en kombination. 

  • Et naturligt luftskifte, hvor man selv sørger for en regelmæssig udluftning, kan være tilstrækkelig i nogen tilfælde. Anbefalingen lyder, at man bør lave gennemtræk i tre gange om dagen af 5-10 minutter.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.