fbpx

AIRbyNATURE

AIRbyNATURE er en rørfri ventilations­løsning der har en typisk besparelse på 2.000 kr. pr. meter i installations- omkostninger, og er samtidig en grøn løsning!

AIRbyNATURE er et dansk ventilationsfirma med kontor i Aalborg. Siden 2016 har de designet, produceret og leveret rørfrie ventilationssystemer til private såvel som erhvervskunder. Deres produkt er patenteret, og kan skræddersyes til dig og dine behov, – om det er til eksisterende bolig eller til et fremtidigt byggeprojekt. De udvikler og leverer ligeledes ventilationsløsninger til hele rækkehuskomplekser, crossfitcentre og etageejendomme.

Alle deres systemer er patenterede og produceres in-house af deres dygtige medarbejdere.

Deres mission er at bekæmpe dårligt indeklima med en nem og økonomisk løsning. Indeklima har ikke altid fuld opmærksomhed i vores hverdag, men et dårligt indeklima kan have en stor negativ indflydelse på din trivsel. Eksempelvis har forskning vist, at når skolebørn fik tilført frisk luft i 10 minutter, så kunne de i gennemsnit løse op til syv pct. flere opgaver i løbet af de 10 minutter. Med andre ord, så havde eleverne nemmere ved at koncentrere sig om deres skoleopgave, når de fik frisk luft. Eleverne lagde ikke selv mærke til, at de havde en ringere koncentrationsevne – og de bemærkede heller ikke forskellen i indeklimaet. Det er netop denne slags forbedringer de ønsker at skabe hos AIRbyNATURE.

Som kunde eller forhandler hos AIRbyNATURE får man et nytænkende og patenteret produkt, produceret og ejet af en dansk virksomhed med ekspertise og viden.

Har du spørgsmål hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dit behov.


Specifikationer

AIRbyNATURE er et alternativ til de konventionelle anlæg med rørføring. De kan erstattes med rørfri eller hybridanlæg.

Hybridanlæg kombinerer rørfri teknologi med rørføring i visse enheder, hvor det styrker løsningens effekt.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.