fbpx

Fra fugtig til tør kælder på 3 måneder

Jeg kan helt klart anbefale Solarventi til alle der gerne vil have en tør kælder med frisk luft

Anders Kold, husejer

En familie med tre aktive drenge havde i mange år problemer med fugt og dårligt indeklima i kælderen. Efter at have undersøgt mange forskellige muligheder inkl. en fugtstyret ventilator, kontaktede familien Solarventi for at høre nærmere om løsningsmuligheder. Familien fandt en diskret og naturlig placering af panelet på syd-siden af huset og har fået alle forventninger indfriet.

Læs mere om SolarVenti’s ventilation til kælder lige her.

“Med Solarventi panelet, de to udsugninger og den centrale styring er luftfugtigheden faldet fra 65-70 % til 35-40 % på 3 måneder. Nu bruger vi de 75 m2 meget mere til alt fra opbevaring, træning, film på storskærm og game-aftener! Så jeg kan helt klart anbefale Solarventi til alle der gerne vil have en tør kælder med frisk luft – den bliver hurtigt til en meget mere normal del af hele huset! Herudover har et familiemedlem tidligere fået allergisk reaktion efter en halv time i kælderen, hvilket er helt forsvundet nu.”

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.