fbpx

OBS Vi kører på nedsat blus i uge 29 & 30. Forvent derfor længere leverings- og svartider. Vi er allerede tilbage til normal drift i uge 31.

Sommerhus Case – Jørn Mikkelsen

“Jeg er overbevist om, at min SolarVenti løsning har betalt sig selv mange gange hjem”

Sådan fik Jørn et nyt sommerhus

Jørn Mikkelsen er stolt ejer af et sommerhus fra 1972, der desværre blev ramt af en vandskade, der krævede udskiftning af trægulvet. I stedet for blot at reparere skaden valgte Jørn tilmed en innovativ løsning ved at investere i en SolarVenti. Dette trinvise projekt blev en personlig succes, da Jørn selv tog ansvaret for monteringen af SolarVentis løsning.

Begejstringen er svær at skjule

I dag fortæller Jørn begejstret om sin investering og glæder sig over, hvordan SolarVenti har forvandlet sommerhusets indeklima. Han siger, “Når jeg tænker på den beslutning, jeg traf, kan jeg kun smile bredt. Jeg er overbevist om, at min SolarVenti løsning har betalt sig selv mange gange hjem”.

Med SolarVenti har Jørn skabt et behageligt og energieffektivt miljø i sit sommerhus fra 1972, der har bidraget til både hans komfort og økonomiske besparelser.

Mere end 60 grader varm luft

Jørn er fascineret af temperaturen på den indblæste luft. Faktisk foretager han løbende målinger på indblæsningstemperaturen. Med en lille investering i et mindre termometer kan han hele tiden følge med. Hvor godt SolarVenti virker, og måske endnu vigtigere hvor meget den bidrager til husets opvarming. På dagen for Jørns interview viste han, at indblæsningstemperaturen sagtens kunne komme op over de 60 grader.

“En af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har truffet for vores sommerhus”

“Jeg kan tydeligt mærke, hvor meget renere og friskere luften er blevet indenfor i sommerhuset efter installationen af SolarVenti. Det har virkelig bidraget til et sundere indeklima.”

Jørn Mikkelsen, tilfreds SolarVenti kunde

Mand peger på solen
Jørn smiler til SolarVenti SV30
Jørn foran sit sommerhus

SolarVenti er en troværdig samarbejdspartner. Vi har mere end +30 års erfaring inden for faget. Du kan være tryg. Vi har den nødvendige eksperterfaring, der skal til for at skabe gode og holdbare løsninger. Vi er med til at sikre en grønnere fremtid!

Hvis du er interesseret i at høre mere, skal du være velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe direkte til hovedkontoret på 8696 6700 eller sende en mail til [email protected]. Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde en kontaktformular lige her, så vender vi retur til dig hurtigst muligt!

Sådan virker SolarVenti ikon


SolarVenti’en trækker fugt til sig og blæser det ud igen – som et naturligt åndedræt.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.