Vi oplever stor efterspørgsel, og leveringstiden er derfor op mod 5 uger. 

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og returnering af varer

På denne side findes alt om vores handelsbetingelser. Hvis vores handelsbetingelser ikke giver et konkret svar, er du meget velkommen til at kontakte os.

Betaling

På websiden kan der betales med Visa/Dankort og med bankoverførsel. Betaling skal ske med danske kr. (DKK).

Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.solarventi.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med os indgås aftaler på dansk.

Levering

Afsendelse af en vare vil normalt ske inden for 4 til 5 uger efter bestillingen og leveringen vil herefter ske inden for 1 til 2 hverdage, samt til ikke-landfaste adresser vil levering ske inden for 2-3 hverdage. Vi leverer ikke anlæg til Grønland og Færøerne. I Grønland kan SolarVenti købes her.

Fortrydelsesret

Som kunde hos os har du fortrydelsesret på ethvert køb foretaget på vores hjemmeside. Du kan annullerer handlen og få dine penge retur, indenfor 14 dage efter du har modtaget varen.

Det er en betingelse at vare og emballage er i samme stand, som da du modtog den.

Vedlæg et brev der beskriver hvad du ønsker: skal varen ombyttes, eller dine penge retur. Husk navn og adresse. evt. ordrenummer. Hvis du ønsker dine penge retur, husk da at oplyse registrerings- og kontonummer (IKKE kortnummer) på din bankkonto, så vi kan overføre pengene. Returvarer må ikke sendes via efterkrav og kun mod forud indgået aftale (send aldrig varen afsted uden at have lavet en aftale med os om det).

Returnering af en vare

Ønsker du at bytte eller returnere en vare, kan du altid henvende dig på vores adresse. Hvis du bor i nærheden er det oftest den nemmeste og hurtigste måde. Du har også mulighed for at returnere varen med fragtmand, men ring og aftal det med os inden du sender den af sted. Reklamationer skal ske inden for rimelig tid, hvilket er inden for 2 måneder efter fejlen eller manglen er konstateret.

Garanti

SolarVenti yder 5 års produktgaranti på:

SolarVenti Sommerhus, Tiny House, Kælder, Garage, Kolonihave og Skur & Anneks – dvs. ramme, bagplade, absorberfilt, dæklag, solcelle, ventilator, kontakt, væg- og tagsæt.

SolarVenti Energifanger og Pool – dvs. blandt andet slanger og ramme.

SolarVenti Erhverv – dvs. ramme, bagplade, absorberfilt, dæklag og vægsæt.

SolarVenti yder 2 års produktgaranti på:

På regulatorer, styringer, øvrigt tilbehør samt reservedele.

Produktgarantien betyder følgende

Leveringstidspunkt. Er der fejl eller mangler på produktet på leveringstidspunktet – f.eks. fabrikations- eller materialefejl kan du enten få produktet repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er derfor vigtigt at produktet kontrolleres for fejl eller mangler efter leveringstidspunktet og at vi straks informeres om evt. fejl eller mangler.

I garantiperioden. Går produktet mod forventning i stykker i garantiperioden, skal produktet, efter aftale, sendes til os eller til den SolarVenti forhandler du købte hos for reparation. Udgifter til reservedele og reparation sker uden omkostninger for kunden. SolarVenti-forhandleren kan dog, efter aftale, vælge at komme ud til kunden for reparation.

Husk! Fakturaen fungerer som garantibevis og en kopi skal indsendes sammen med henvendelsen.

Betingelser

Garantien opfyldes medmindre fejlen skyldes betjeningsfejl, manglende vedligeholdelse, modifikationer, groft misbrug fra købers/brugers side, hærværk, stormskader andre udefra kommende årsager eller lignende.

Indleveres et produkt til en garantireparation og handelsbetingelser for garantien ikke er opfyldt vil udgifterne til reparationen påføres kunden.

For SolarVenti Professional gælder at garantien bortfalder hvis produktet overdrages til 3. mand.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os!

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr.

Denne website drives af

SolarVenti A/S
Fabriksvej 8
DK-8881 Thorsø
CVR: 87100618
Tlf. + 45 8696 6700
Email: [email protected]

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.

    Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.