fbpx

OBS Vi kører på nedsat blus i uge 29 & 30. Forvent derfor længere leverings- og svartider. Vi er allerede tilbage til normal drift i uge 31.

Dit Pulterkammer A/S

Dit Pulterkammer valgte SolarVenti og sparede knap 100.000 kr på varmeregningen

Noget af det vigtigste, en self-storage virksomhed skal have styr på, er at styre luftfugtigheden på et opbevaringsanlæg. Hvis det ikke lykkes, kan det være skadeligt for dine kunders ejendele – og i sidste ende kan det skade din virksomheds image.

Dit Pulterkammer® søger altid den bedste løsning, og derfor valgte de at sige ja tak til det tilbud, som vi præsenterede dem for i efteråret 2019 og samtidig indgå i et test- og udviklingssamarbejde med SolarVenti! SolarVenti løsningen stabiliserer luftfugtigheden ved at tilføre frisk og tør luft, der ventilerer opbevaringshallerne – det kalder vi bygningens naturlige åndedræt. Det har tilmed ført til både økonomiske og energi­mæssige besparelser for Dit Pulterkammer.

Nu sparer virksomheden massivt på varmeregningen, og Dit Pulterkammer behøver ikke længere bekymre sig om dårligt indeklima og en for høj luftfugtighed.

Dit Pulterkammers direktør Bjarne Christensen fremhæver, at løsningen har været med til at sikre Dit Pulterkammer grønne tal på såvel den økonomiske som den miljømæssige bundlinje: ”Det virker ærlig talt spøjst, at vi ikke har haft behov for at sætte varme på i en periode over ni måneder,” udtaler direktøren.

Sådan virker SolarVenti ikon

ROI < 5 år

efter optimering af energiforbruget med SolarVenti Erhverv – fordi effektivitet og pris hænger sammen.

70% besparelse

på energiforbrug i 2020 og dermed store besparelser på bundlinjen.

Grønnere profil

fordi SolarVenti er bære­dygtig ventilation som reducerer CO2 belastningen betragteligt.

Forskellen med SolarVenti Erhverv

  • I marts ‘20 slukkede vi for varmen og først i januar ‘21 tændte vi igen
  • Vi har holdt vores fugtniveau nede helt uden at tilføre varme

De 11 kaloriferer, som Dit Pulterkammer tidligere benyttede for at sikre den korrekte temperatur og relative luft­­fug­tig­hed, blev sat ud af drift indtil vintermånederne. SolarVenti løsningen sikrer, at der bliver holdt en konstant luftfugtighed.

Dit Pulterkammers kaloriferer blev sat til igen i løbet af de helt kolde måneder, da temperaturen blev for lav i forhold til kundernes komfort. Dit Pulterkammer har vist, hvilke muligheder, der er for de selskaber, der vælger at investere i soldrevet ventilation fra SolarVenti. Der er massive besparelser i vente både på den økonomiske og den miljømæssige bundlinje.

SolarVenti er en troværdig samarbejdspartner – vi har over +30 års erfaring inden for faget. Din virksomhed kan være tryg ved, at vi har den nødvendige eksperterfaring, der skal til for at skabe gode og holdbare løsninger. Vi er med til at sikre virksomheder en grønnere profil!

Hvis du er interesseret i at høre mere, skal du være velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe direkte til Thomas Riis på 22645808 eller sende en mail til [email protected].

70%

SolarVenti Erhverv har været en stor gevinst for Dit Pulterkammer, der i 2020 sparede 70% på energiforbruget og dermed også på CO2-udledningen.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.