fbpx

BOX to BOX

BOX to BOX valgte SolarVenti frem for varmepumper

Flere ejere af veteranbiler, campingvogne og udlejningsbiler vælger at opmagasinere i garager rundt i landet. Fælles for alle ejerne er ønsket om at deres ejendele bliver opbevaret under gode forhold. BOX to BOX er svaret for mange kunder i det midtjyske, da de har intet mindre end 9 haller til opmagasinering af netop disse.

For at sikre at man holder en lav luftfugtighed, benytter mange halejere sig af at skrue op for varmen. Med de stigende energipriser, synes Karsten Horup bestemt ikke, at det var at foretrække. Da Karsten Horup i 2021 besluttede at opføre to nye haller, valgte han derfor at undersøge mulighederne for at gøre disse uopvarmede. Det absolut vigtigste for BOX to BOX var dog stadigvæk at holde fugtniveauet nede, så kunderne ville forblive tilfredse med et tørt indeklima til deres ejendele, og bygningen fastholder en lang levetid.

“Dem der har biler holdende, de ved jo godt at fugt og biler – det jo ikke lige sagen.”

Direktør Karsten Horup, BOX to BOX

Bruger 0 kr på at varme de to haller op

Nu har BOX to BOX en tør hal med gratis varme med hjælp fra soldrevet ventilation. SolarVenti Erhverv har allerede givet et stort afkast for virksomheden, der fortsat kan retfærdigøre at have uopvarmede haller, da de holder fugtniveauet nede. Virksomheden har stort set afskaffet deres energiforbrug til disse to haller, og samtidigt behøver de ikke længere bekymre sig om dårligt indeklima og en for høj luftfugtighed.

ROI < 5 år

efter optimering af energiforbruget med SolarVenti Erhverv – fordi effektivitet og pris hænger sammen.

Udnytter solenergi

betyder et energiforbrug til varme på 0 kr, hvilket kan mærkes på regnskabet.

Øget efterspørgsel

BOX to BOX har opnået en øget efterspørgsel med bære­dygtig ventilation som reducerer CO2 belastningen betragteligt.

Direktør Karsten Horup, BOX to BOX, i sin hal
Close up af BOX to BOX med SolarVenti
SolarVenti på opbevaringshal hos BOX to BOX

“Vi ville egentlig have købt varmepumper, men det har slet ikke været nødvendigt, efter vi fik sat SolarVenti anlæg op. For med den solopvarmede tørre luft og det varmetilskud vi samtidig får fra SolarVenti anlægget. Så kan vi rigeligt holde en fornuftig lav temperatur og holde bilerne tørre samtidig”

Direktør Karsten Horup, BOX to BOX

SolarVenti er en troværdig samarbejdspartner. Vi har over +30 års erfaring inden for faget. Din virksomhed kan være tryg ved, at vi har den nødvendige eksperterfaring, der skal til for at skabe gode og holdbare løsninger. Vi er med til at sikre virksomheder en grønnere profil!

Hvis du er interesseret i at høre mere, skal du være velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe direkte til Thomas Riis på 22645808 eller sende en mail til [email protected].

Sådan virker SolarVenti ikon


SolarVenti’en trækker fugt til sig og blæser det ud igen – som et naturligt åndedræt.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.