fbpx

Vi oplever stor efterspørgsel, og leveringstiden er derfor op mod 2-3 uger. 

Soldrevet ventilation til Tiny House

En ventilation drevet af solceller, er den perfekte bæredygtige løsning for et sundt indeklima i dit Tiny House.

‘Småt men godt’ har for alvor ramt vores måde at bo på. Der er nu mere fokus på downsizing og en simpel livsstil. Derfor er Tiny Houses blevet mere populære end nogensinde.

Et Tiny House er billigere, mere miljøvenligt og giver mulighed for at leve uden materiel støj. Funktionalitet er tænkt ind i alle detaljer og huset er fleksibelt i forhold til design og placering.

Men uanset de gode intentioner, er det vigtigt, at der kan holdes et konstant sundt indeklima i huset, for at det er et godt sted at bo.

Med SolarVenti Tiny House sikrer du, at indeklimaet i din bolig altid er tørt, friskt og sundt. Året rundt sender anlægget frisk, iltet og filtreret luft ind i huset og transporterer fugtig luft ud igen. Med fugten ude af huset forsvinder kondens, skimmelsvamp og mug. Det betyder at indbo og øvrige ejendele ikke lugter eller forfalder og du kan trække vejret frit. Det gør dit Tiny House rart at være og bo i.

Du behøver slet ikke at gøre noget, da solen både styrer og driver anlægget – helt gratis.

SolarVenti Tiny House er 100% soldrevet – den kører uden at belaste din pengepung og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens CO2 regnskab. Endelig reducerer anlægget dine energiudgifter, da et tørt hus er hurtigere at opvarme end et fugtigt.

SolarVenti Tiny House er dansk produceret med en patenteret konstruktion og er et særdeles driftssikkert anlæg, der ikke skal kobles på el-nettet.

SolarVenti er det perfekte bæredygtige valg af soldrevet ventilation til dit Tiny House. Du kan roligt læne dig tilbage og nyde at solen skinner på dig og dit hus, for der ingen vedligeholdelse i de første 15 år og du er garanteret 5 års produktgaranti.

Vælg model og se priser

Op til 50 m² Tiny House, SolarVenti SV7

Fra kr. 6.765,00
Illustration af SolarVenti ventilation

Sådan fungerer SolarVenti som et naturligt åndedræt

1

Når solen skinner starter anlægget. Udeluft trækkes ind igennem SolarVenti’ens bagplade og et selvrensende filter filtrerer luften for pollen og partikler.

2

Luften opvarmes af solen og blæses ind i huset som frisk og tør luft.

3

Den friske luft fungerer som en tør svamp og suger fugten i huset til sig hvor­efter den transporteres ud.

Montage og anlægsstørrelse

For at opnå den største effekt bør anlægget monteres på et solrigt sted. Størrelsen på dit Tiny House (areal i m2) bestemmer, hvor stort et anlæg du skal have. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vær opmærksom på at det kan være skadeligt for et fugtigt Tiny House at installere et anlæg, der yder en for lille luftstrøm – det kan skabe kondens.

SolarVenti Tiny HouseOp til 50 m2 Tiny House
ModelSV7
PrisFra DKK 6.765,00
MontageFra DKK 3.500,00
Dimensioner (L x B x D)102 x 70 x 5,5 cm
Vægt7,3 kg
SolcelleJa
VentilatorJa
StyringsenhedJa
MontagekitJa
Front (dæklag)Polykarbonat
RammematerialeAluminium
RammefarveSort eller aluminium
Anslået energitilførsel pr. år434 kWh
Garanti*5 år
SelvrensendeJa
VedligeholdelsesfriJa
Anslået levetid15-20 år

Styringsenheder

Regulator (medfølger)
Ved køb af SolarVenti Tiny House medfølger styringen Regulator, der bl.a. kan regulere hastigheden på indblæsningen. Desuden har den en indbygget rumtermostat, der sikrer at SolarVentien slukker sig selv ved en ønsket temperatur. SolarVentien kan manuelt slukkes ved at skrue helt ned for indblæsningen.

SControl (tilkøb)
Ved installation af SolarVenti Tiny House kan man med fordel få installeret vores avancerede styringsmodel SControl. Det er en automatisk temperatur-, fugt- og tidsstyrring, der sikrer optimal ventilation uafhængig af, om solen skinner. Den indeholder bl.a. en række sikkerhedsfunktioner, der overvåger udviklingen i fugtniveauet, kører på 12 Volt og koster under 100 kr. årligt i drift.

Har du spørgsmål hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dit behov.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.

    Siden er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik samt Servicevilkår.