fbpx

Soldrevet ventilation til Tiny House

En ventilation drevet af solceller, er den perfekte bæredygtige løsning for et sundt indeklima i dit Tiny House.

‘Småt men godt’ har for alvor ramt vores måde at bo på. Der er nu mere fokus på downsizing og en simpel livsstil. Derfor er Tiny Houses blevet mere populære end nogensinde.

Et Tiny House er billigere, mere miljøvenligt og giver mulighed for at leve uden materiel støj. Funktionalitet er tænkt ind i alle detaljer og huset er fleksibelt i forhold til design og placering.

Men uanset de gode intentioner, er det vigtigt, at der kan holdes et konstant sundt indeklima i huset, for at det er et godt sted at bo.

Med SolarVenti Tiny House sikrer du, at indeklimaet i din bolig altid er tørt, friskt og sundt. Året rundt sender anlægget frisk, iltet og filtreret luft ind i huset og transporterer fugtig luft ud igen. Med fugten ude af huset forsvinder kondens, skimmelsvamp og mug. Det betyder at indbo og øvrige ejendele ikke lugter eller forfalder og du kan trække vejret frit. Det gør dit Tiny House rart at være og bo i.

Du behøver slet ikke at gøre noget, da solen både styrer og driver anlægget – helt gratis.

SolarVenti Tiny House er 100% soldrevet – den kører uden at belaste din pengepung og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens CO2 regnskab. Endelig reducerer anlægget dine energiudgifter, da et tørt hus er hurtigere at opvarme end et fugtigt.

SolarVenti Tiny House er dansk produceret med en patenteret konstruktion og er et særdeles driftssikkert anlæg, der ikke skal kobles på el-nettet.

SolarVenti er det perfekte bæredygtige valg af soldrevet ventilation til dit Tiny House. Du kan roligt læne dig tilbage og nyde at solen skinner på dig og dit hus, for der ingen vedligeholdelse i de første 15 år og du er garanteret 5 års produktgaranti.

Vælg model og se priser

SolarVenti SV7, dækker op til 50 m²

Fra kr. 5.640

SolarVenti SV14, dækker op til 80 m²

Fra kr. 9.730

SolarVenti SV20, dækker op til 100 m²

Fra kr. 13.130
Illustration af SolarVenti ventilation

Sådan fungerer SolarVenti som et naturligt åndedræt

1

Når solen skinner starter anlægget. Udeluft trækkes ind igennem SolarVenti’ens bagplade og et selvrensende filter filtrerer luften for pollen og partikler.

2

Luften opvarmes af solen og blæses ind i huset som frisk og tør luft.

3

Den friske luft fungerer som en tør svamp og suger fugten i huset til sig hvor­efter den transporteres ud.

Montage og alle anlægsstørrelser

For at opnå den største effekt bør anlægget monteres på et solrigt sted. Størrelsen af indendørs areal (i kvadratmeter) bestemmer, hvor stort et anlæg du skal have. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vær opmærksom på, at det kan være skadeligt for et fugtigt rum at installere et anlæg, der yder en for lille luftstrøm, da det kan skabe kondens.
SolarVentiOp til 25 m2Op til 50 m2Op til 80 m2Op til 100 m2Op til 150 m2
ModelSV3SV7SV14SV20SV30
PrisFra DKK 2.990,00Fra DKK 5.640,00Fra DKK 9.730,00Fra DKK 13.130,00Fra DKK 18.260,00
MontageFra DKK 3.500,00Fra DKK 3.500,00Fra DKK 3.500,00Fra DKK 3.500,00Fra DKK 3.500,00
Dimensioner (L x B x D)51,5 x 70 x 5,5 cm102 x 70 x 5,5 cm201 x 70 x 5,5 cm201 x 102 x 5,5 cm300 x 102 x 7,5 cm
Vægt4,3 kg7,3 kg11 kg15 kg24 kg
SolcelleJaJaJaJaJa
VentilatorJaJaJaJaJa
StyringsenhedAfbryderAfbryder / RegulatorAfbryder / RegulatorRegulatorRegulator
MontagekitJaJaJaJaJa
Front (dæklag)PolykarbonatPolykarbonatPolykarbonatPolykarbonatPolykarbonat
RammematerialeAluminiumAluminiumAluminiumAluminiumAluminium
RammefarveSort eller aluminiumSort eller aluminiumSort eller aluminiumSort eller aluminiumSort eller aluminium
Anslået energitilførsel pr. år200 kWh434 kWh924 kWh1.340 kWh2.100 kWh
Garanti*5 år5 år5 år5 år5 år
SelvrensendeJaJaJaJaJa
VedligeholdelsesfriJaJaJaJaJa
Anslået levetid15-20 år15-20 år15-20 år15-20 år15-20 år

Styringsenheder

Afbryder
Hvis du er på udkig efter en simpel styring til din SolarVenti, så er denne Afbryder den perfekte løsning for dig. En afbryder er specielt designet til at fungere sammen med SolarVenti, og den vil give dig en problemfri og effektiv styring af dit anlæg. Du kan nemt og hurtigt tænde og slukke for din SolarVenti, hvilket betyder, at du kan styre ventilationsenheden efter behov.

Regulator
En regulator kan bl.a. regulere hastigheden på indblæsningen. Desuden har den en indbygget rumtermostat, der sikrer, at SolarVenti’en slukker sig selv ved en ønsket temperatur. SolarVenti’en kan manuelt slukkes ved at skrue helt ned for indblæsningen. Vi anbefaler, at du vælger en regulator som styringsenhed, hvis du bor i sommerhus, kolonihave eller tiny house.

SControl
Vores mest avancerede styringsmodel, med automatisk temperatur-, fugt- og tidsstyrring, der sikrer optimal ventilation, selv når solen ikke skinner. Du kan programmere SControl, så den automatisk tilpasser sig dine behov og ønsker. Den indeholder bl.a. også en række sikkerhedsfunktioner, der overvåger udviklingen i fugtniveauet, kører på 12 Volt og koster under 100 kr. årligt i drift.

Har du spørgsmål hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dit behov.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.