fbpx

Hvorfor SolarVenti

SolarVenti er soldrevet ventilation der affugter, fjerner lugt og skaber et naturligt sundt indeklima.

Derfor SolarVenti

 • Soldrevet ventilation
 • Tørt, friskt og sundt indeklima
 • Allergivenlig løsning
 • Reduceret CO2 belastning
 • Økonomiske besparelser
 • Driftssikker uden vedligehold
 • +30 års erfaring i soldrevet ventilation
 • Dansk produceret med patenteret konstruktion
 • 5 års produktgaranti
 • Certificerede montører rundt i landet

Hvordan er den luft du indånder?

Inden for hjemmets vægge skal vi føle os trygge og kunne trække vejret frit. Men hvordan er den luft du indånder egentlig? Undersøgelser viser at vi i gennemsnit bruger 80-90% af livet indendørs og i luften i vores hjem findes små forurenende partikler fra blandt andet kosmetik, hårspray, parfume, rengøringsmidler, husdyr, madlavning og stearinlys.

Allergi og overfølsomhed har stor udbredelse i den danske befolkning og årsagen kan ofte være dårligt indeklima. Det kan være forårsaget af ovenstående elementer eller ophobning af fugt og skimmelsvamp i hjemmet. Ud over at være skadeligt for bolig og møbler er mug og svamp især usundt for os mennesker, når det påvirker den luft vi indånder hver dag. Et usundt indeklima kan bl.a. føre til astma, allergi og andre helbredsproblemer som træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær.

God hygiejne, rengøring og udluftning er altid vigtigt for et sundt indeklima. Men nogle gange er det ikke nok. For at opnå en høj kvalitet af indeklimaet er det nødvendigt, at den forurenede luft udskiftes med frisk luft. Der skal derfor være ventilation af luften.

SolarVenti’en filtrerer de forurenende partikler fra, så der bliver blæst ren luft ind i huset. Vi har med tiden fået tilbagemeldinger fra kunder, som har oplevet at deres problemer med allergisk udslæt og allergisk astma er blevet mindsket eller helt er forsvundet efter installationen af SolarVenti.

Et SolarVenti anlæg er en bæredygtig og effektiv vej til et stærkt forbedret indeklima, hvad enten målet er at afhjælpe fugt, helbredsmæssige gener eller at opnå et større dagligt velvære med frisk luft i huset.

Har du spørgsmål hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dit behov.

Ingen vedligeholdelse

5 års produktgaranti og ingen vedligeholdelse de første 15 år. Hos SolarVenti bruger vi kun de allerbedste materialer til vores produkter. Derfor giver vi gerne 5 års produktgaranti på alle vores anlæg!

Vores anlæg har et indbygget selvrensende filter, så skidt og støv bliver holdt udenfor. Når den mellemliggende absorberfilt opvarmes af solen, bevirker det en selvrensende proces der udtørrer og dræber alle bakterier m.v., der kunne være i filten. Så intet filterskift – solen klarer det selv.

At kunne trække vejret frit og bo med et sundt indeklima har afgørende betydning for både den fysiske og mentale sundhed – og noget vi ønsker for alle. SolarVenti er det perfekte miljøvenlige valg af soldrevet ventilation uden vedligeholdelse og ekstra driftomkostninger.

SolarVenti er dansk produceret med en patenteret konstruktion og er en særdeles driftssikker løsning.
Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

  Bestil gratis fugttjek af din kælder

  Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.