fbpx

Erhverv

SolarVenti Erhverv er en ventilations­løsning der typisk har en ROI på under 5 år og er samtidig en grøn løsning!

I mere end 30 år har SolarVenti haft fokus på at udvikle og fremstille effektive soldrevne ventilationsanlæg til bl.a. sommerhuse, villaer og følsomme miljøer som f.eks. kældre. I alle årene har det været vigtigt for os, at vi sikrer et godt indeklima. Samtidig med at vi skaber plus på den økonomiske og miljømæssige bundlinje. Det er vi lykkedes med, og det vidner tilfredse kunder i alle klimazoner fra Grønland til New Zealand om.

Den erfaring og viden samt de resultater vi har opnået, har betydet at det har været et naturligt næste skridt for os at udvikle denne SolarVenti-løsning målrettet det professionelle marked – for principperne bag affugtning er de samme. Løsningen skulle desuden leve op til en ambition om både at sikre et sundt indeklima med en kort tilbagebetalingstid og levere et bidrag til den miljømæssige bundlinje og dermed styrke den grønne profil.

Løsningen kalder vi for SolarVenti Erhverv og omdrejningspunktet er en reduktion og stabilisering af luftfugtigheden. Den opnås ved at SolarVentien via solens indstråling sikrer en frisk og tør luft udefra til udskiftning af indeluften.

Har du spørgsmål hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dit behov.

Hvad betyder det for dig der har en opvarmet hal?

Hos SolarVenti har vi fundet en metode til at reducere de energiudgifter der løber på til at opvarme haller. Løsningen er så effektiv at vi i tilfælde, hvor man udelukkende opvarmer hallen for at holde den tør, faktisk kan slukke for varmen. I andre opvarmede haller kan vi typisk spare mellem 50% og 70% af de årlige energiudgifter, hvilket som regel betyder en ROI på under 5 år.

Ved konstant at måle på temperaturer og luftfugtigheden inde og ude styres udskiftningen af luft. Dermed reduceres og stabiliseres luftfugtigheden i hele hallen – selv til yderste hjørne.

Herved opbygges en slags ”tørhedslager” i vægge, gulve, lofter osv. der opsuger den fugt der naturligt opstår ved dagligt brug eller ved temperaturudsving. Det sikrer en naturlig vekselvirkning mellem affugtning og fugt – en slags naturligt åndedræt – og den balance opretholdes året rundt.

SolarVenti Erhverv skaber derfor en stabil og lav luftfugtighed og det betyder tre vigtige ting på samme tid

  • Et naturligt sundt indeklima til gavn for brugere og ejendele.
  • En reduktion af energiforbruget og dermed energiudgifterne. ROI er typisk under 5 år.
  • En reduktion af CO2 aftrykket og bidrager til en grøn profil.

Et godt eksempel på, hvordan vi har hjulpet med at sikre et plus på både den økonomiske og miljømæssige bundlinje er lagerhotellet Dit Pulterkammer i Randers.

Hvad betyder det for dig der har en uopvarmet hal?

Indeklimaet i en uopvarmet hal er naturligt nok mere udsat for kondensdannelse gennem udsving i temperaturen ude og inde. Det skaber grobund for mug og skimmelsvampangreb og rust ved opbevaring af maskiner, værktøj osv.

Med SolarVenti Erhverv kan man skabe et tørt og sundt indeklima der passer på hallens konstruktion og/eller beklædning plus eventuelt opbevarede genstande. Det vil spare på vedligeholdelsesudgifterne.

Hvis du er interesseret i at høre mere, skal du være velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe direkte til Thomas Riis på 22645808 eller sende en mail til [email protected].

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.