fbpx

OBS Vi kører på nedsat blus i uge 29 & 30. Forvent derfor længere leverings- og svartider. Vi er allerede tilbage til normal drift i uge 31.

Kontakt SolarVenti

Airbynature ApS

Korinthvej 11
DK-9220 Aalborg
CVR: 37998982

+45 64 63 71 00
[email protected]

Hvis du søger professionel rådgivning, er du kommet til det rette sted. Her får du en personlig rådgivning tilpasset netop dine behov.

Vi har mange års erfaring inden for solvarme, og vores eksperter står klar til at hjælpe dig med afklaring af tvivlsspørgsmål, valg af produkt og placering og meget andet. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der passer til dig. Når du udfylder vores kontaktformular, vil en af vores erfarne rådgivere kontakte dig inden for kort tid.

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om vores produkter og tjenester, kan du udfylde vores kontaktformular herunder med det samme.  [recaptcha]
  Skriv her
  Gratis fugttjek af kælder

   Bestil gratis fugttjek af din kælder

   Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.