fbpx

OBS Vi kører på nedsat blus i uge 29 & 30. Forvent derfor længere leverings- og svartider. Vi er allerede tilbage til normal drift i uge 31.

SolarVenti virker som
et naturligt åndedræt

SolarVenti’en suger fugten til sig og blæser det ud igen – som et naturligt åndedræt.
Sådan virker SolarVenti ikon

Sådan fungerer SolarVenti

1

Udeluft trækkes ind igennem SolarVenti’ens bagplade og et selvrensende filter filtrerer luften for pollen og partikler, så den bliver så ren som muligt.

2

Luften opvarmes af solen og blæses ind som frisk og tør luft.

3

Den friske luft fungerer som en tør svamp og suger fugten til sig hvor­efter den transporteres ud.

Har du spørgsmål hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dit behov.

Avanceret styring til kælder – SControl

Installation af SolarVenti’s soldrevet ventilation til kælder kræver en særlig styring af ventilationsanlægget. Er kælderen uopvarmet, er der en ekstra risiko for dannelse af kondens på de kolde vægge. Derfor har SolarVenti udviklet et fuldautomatisk styresystem ‘SControl’.

Det er en automatisk temperatur-, fugt- og tidsstyrring, der sikrer optimal ventilation uafhængig af, om solen skinner. Den indeholder bl.a. en række sikkerhedsfunktioner, der overvåger udviklingen i fugtniveauet, kører på 12 Volt og koster under 100 kr. årligt i drift.

SControl kan også tilkøbes andre SolarVenti som f.eks SolarVenti Sommerhus.

SControl - automatisk temperatur-, fugt- og tidsstyrring

SolarVenti er dansk produceret med
en patenteret konstruktion

Solcellerne holder som oftest i omkring 15 år og skulle der ske et uheld, er de meget nemme at skifte. Vores anlæg har et indbygget selvrensende filter, så skidt og støv bliver holdt udenfor. Når den mellemliggende absorberfilt opvarmes af solen, bevirker det en selvrensende proces der udtørrer og dræber alle bakterier m.v., der kunne være i filten. Så intet filterskift – solen klarer det selv. Sådan fungerer SolarVenti helt uden vedligehold, og giver dig og dit hjem et naturligt åndedræt.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.