fbpx

Kælder Case – Asbjørn Bjerre

Asbjørn fik et friskt og sundt indeklima med en kælder ventilation fra SolarVenti

Da Asbjørn for godt 20 år siden flyttede ind i et ældre murermesterhus uden for Silkeborg, fandt han hurtigt ud af at husets underetage var fugtig. Asbjørn kendte godt til SolarVenti, da han havde fulgt med fra sidelinjen i mange år, og tænkte at det ville være genialt at afprøve i sit eget hjem. Som forhenværende direktør for Danmarks Vindmølleforening, har Asbjørn nemlig altid interreseret sig for grøn energi, og derfor var SolarVenti helt oplagt for ham.

“Om vinteren kan vi virkelig mærke en forskel”

Mange har spurgt Asbjørn, om den soldrevet ventilation til kælderen ikke kun gør en forskel om sommeren, altså når det er varmt og solen skinner meget. Men som han selv siger; “det er næsten stik modsat, da vi om vinteren er nødt til at have døre og vinduer lukket det meste af tiden. Der kan vi virkelig mærke det luftskifte, som SolarVenti anlægget generer”. Det er erfaringer, som han har fra både hans primær bopæl og sommerhus, hvor han også har fået monteret et SolarVenti anlæg.

Minimer mængden af radon i din bolig

Asbjørn var meget opmærksom på de radonmålinger, som blev foretaget i underetagen af sit hus, da flere studier viser, at store mængder af radon i boligen, kan føre til lungekræft. Netop det var også en af grundene til, at han valgte en SolarVenti løsning. “De radonmålinger som vi får foretaget i dag, viser faktisk, at anlægget har gjort en markant forskel”.

Billig og effektiv løsning til luftudskiftning

“Hvis vi kom i en situation, hvor vi skulle flytte i et andet hus, så ville jeg straks undersøge mulighederne for at supplere luftudskiftet og opvarmingen ved hjælp fra et SolarVenti anlæg, simpelthen fordi det er den absolutte billigste løsning til luftudskiftning målt på effektivitet, i kræft af at den drives af solens stråler.”

Asbjørn Bjerre, fhv. direktør for Danmarks Vindmølleforening

SolarVenti er en troværdig samarbejdspartner. Vi har mere end +30 års erfaring inden for faget. Du kan være tryg ved, at vi har den nødvendige eksperterfaring, der skal til for at skabe gode og holdbare løsninger. Vi er med til at sikre en grønnere fremtid!

Hvis du er interesseret i at høre mere, skal du være velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe direkte til hovedkontoret på 8696 6700 eller sende en mail til [email protected]. Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde en kontaktformular lige her, så vender vi retur til dig hurtigst muligt!

Sådan virker SolarVenti ikon


SolarVenti’en trækker fugt til sig og blæser det ud igen – som et naturligt åndedræt.

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.