fbpx

OBS Vi kører på nedsat blus i uge 29 & 30. Forvent derfor længere leverings- og svartider. Vi er allerede tilbage til normal drift i uge 31.

Hvad siger kunderne?

Velkommen til vores side med kundeudtalelser, hvor vores kunder deler deres oplevelser og tilfredshed med vores produkter og tjenester både udtalelser og billeder. Opdag, hvordan vi har mødt forskellige behov og løst en bred vifte af udfordringer for vores kunder inden for forskellige emner og områder. Læs videre for at få indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig med at imødekomme dine specifikke behov. Udover kundeudtalelser som du finder her på siden, kan du også se flere af kunder på video på vores YouTube og/eller på vores TrustPilot.

 • Grundvandet stod højt

  “Vores problemer med fugt i kælderen har altid været værst om sommeren. Det skyldes at grundvandet står højt hos os og så snart der bliver varmt, begynder fugten at trænge op i kælden. Når man kom ned i kælderen, lugtede det derfor ofte meget fugtigt og klamt. Efter at vi fik installeret en SolarVenti SV14 har vi fået en god luftgennemstrømning i kælderen – så luften dernede er blevet meget mere frisk. Så snart solen skinner det mindste, starter SolarVentien. Vi har været utroligt tilfredse med anlægget.”

  – Linda Henriksen, Glostrup

  Knastørre papkasser

  “Jeg købte en SV20 luftsolfanger, som bare er sagen. Investeringen har virkelig kunne betale sig. Kælderlugten er forsvundet og det er betydelig mere tørt og behageligt nede i kælderen. Jeg har papkasser og andet stående dernede og det er alt sammen knastørt. Jeg kan varmt anbefale anlægget og jeg ser frem til de kommende mange år med SolarVenti anlægget.”

  – Anker Svendsen, Kjellerup

  Lugten forsvandt

  “Jeg er utrolig tilfreds med min SolarVenti og kan roligt anbefale den: Det har været min bedste investering i huset! Før i tiden havde jeg en fugtig kælder, hvor det ofte lugtede ubehageligt og muggen. Den ubehagelige lugt er forsvundet i dag. Det jeg står tilbage med er en fuldstændig tør kælder med dejlig frisk luft. Nu kan jeg tørre mit vasketøj i kælderen uden lugtgener – samtidig tørrer det meget hurtigere end før. Duften af rent vasketøj møder mig, når jeg kommer derned i dag.”

  – Niels Rasmussen, Tarm

  Erfaret helbredte kældre for fugt

  “I december 2016 fik vi monteret en ventilationsløsning fra SolarVenti på 15 rækkehuse med kældre på Fuglebakken nr. 53-81. Kældrene havde store problemer med fugt og dårligt indeklima og opgaven var derfor at ventilere og affugte kældrene og sikre et godt indeklima. Og tilbagemeldingen fra beboerne er meget positiv. Her knapt 8 måneder senere oplever de tørre kældre med et meget bedre indeklima og en helt anden friskhed så det er meget mere behageligt at opholde sig dernede. Desuden er flere områder der var angrebet af skimmelsvamp blevet ”helbredt”. Endelig forventer vi at få det fulde udbytte af løsningen henover vinteren, hvor kombinationen af tørre kældre og varmetilskuddet fra SolarVentierne vil reducere vedligeholdelses- og formentlig også energiudgifterne.”

  – Lars Kolding, Ejendomsmester, Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden

  Solen har gjort kælderen behagelig 

  Der lugtede af gammel kælder, pudset faldt af væggene, og det var ikke rart at være der. Nu er det blevet en dejlig kælder. Læs artiklen her.

  En rigtig god oplevelse i kælder og havehus

  “Vi har haft vores Solarventi anlæg i 12 år. De første 6 år affugtede den vores kælder og de sidste 6 år vores havehus – både kælder og havehus blev dejlig tørt og friskt med SolarVentien. Efter 12 år skulle jeg have udskiftet solcellen. Udskiftningen var nem og gik hurtigt. Ved udskiftningen kunne jeg konstatere at der indvendig ikke var så meget som et sandkorn eller et spindelvæv. Alt i alt en rigtig god oplevelse.”

  – Michael Buus Sørensen, Åbyhøj

  Fik et tørt sommerhus

  “Vores sommerhus blev kun benyttet om sommeren og lugtede derfor indelukket. Når vi ankom uden for sommersæsonen og tændte op i brændeovnen, var der kondens på karmene. Sengetøj og møbler virkede fugtige. Det tog en hel weekend før fugten i huset var rimelig. Et par måneder efter montage af et SV7 anlæg var huset helt anderledes. Det tog kun kort tid at opvarme huset, når vi ankom. Samtidig virkede sengetøj og møbler ikke længere fugtigt. Vi kunne nu benytte sommerhuset hele året uden problemer, det var helt fantastisk. I foråret oplevede vi, at temperaturen i huset var på 25 grader. Vi har sidenhen monteret forskellige SolarVenti anlæg og er hver gang meget begejstret for effekten.”

  – Birgitte og Frank Christensen, Ringkøbing Fjord

  Gav afgørende temperaturforøgelse

  “I 2005 fik vi installeret en SolarVenti SV14 og en SolarVenti SV7 på ladetaget. SV14 anlægget sendte luften ned i den kolde nordvestlige del af stuehuset. Resultatet var: Altid frisk og god indeluft, et behageligt indeklima, forhindring af fugtdannelse i rummene og ikke mindst en besparelse på varmeregningen, der svarede til 14 dages fyring både for- og efterår. For den forvarmede friskluft gav netop en temperaturstigning i den nordvestlige del af huset på de afgørende 4-5 grader, når solen var på. SolarVenti SV7 anlægget sendte luft ned i det kondensskabende mellemrum mellem den kolde lade og det varme stuehus. SolarVentien fjernede kondensdannelsen, og de tre værelser i mellemrummet blev ligeså friske, tørre og sunde som de øvrige dele af huset.”

  – Hugo Hørlych Karlsen, Als

 • Radonniveauet blev halveret

  En af vores kunder, der havde en radonbelastning på 600 Bq/m³ i sin kælder installerede en SolarVenti kældermodel SV30K. Luftsolfangeren kørte ikke på en timer, men udelukkende på solenergi. Efter installationen kunne han mærke en markant forbedring af radon niveauet:

  For et år siden, fik vi installeret en SV30K luftsolfanger til vores kælder. Den har givet varme og mindsket fugtigheden i vores kælder betragtelig og den har bragt radonbelastningen ned fra 600 til 300 Bqel/m3 i kælderrummene.

  – U., København

  Radonniveauet blev reduceret med 75% i kælderen

  “Efter at vi har fået installeret SolarVenti til vores kælder er der sket dette mht. radon:

  • Kælder er gået fra ca. 420 ned til 108 Bql   (75% ned)
  • Stue ned fra ca. 95 til  48 Bql   (50% ned)
  • Børneværelse fra ca. 70 til 33.   (50% ned)

  Anlægget kører med ekstra timerfunktion, ca. 65% af tiden. Foreløbige målinger viser, at der ikke er megen forskel på 50 og 65% kørsel.”

  – En familie i Risskov ved Aarhus

 • Sparer os for penge

  “Vi købte 4 stk SV30 hos SolarVenti i 2006 og vi er så glade for dem, at vi nødigt ville være foruden. Anlæggene sparer os for penge og vi har samtidig fået et bedre indeklima i huset. Vores SV30 på vores sommerhus har fjernet al fugt, hvilket vi tydelig kan mærke om vinteren, hvor huset varmes op lynhurtig efter optænding af brændeovnen. Sengetøjet lugter ikke længere. Kort sagt har SolarVenti anlæggene givet os et friskt hus.”

  – Arne Lykkebak, Romalt

 • Kun det bedste at sige om SolarVenti

  “Vi har kun det bedste at sige om SolarVenti og deres service. Kort efter at vi havde købt vores SolarVenti anlæg, kom der en ny regulator unit på markedet. Vi fik en henvendelse fra SolarVenti med tilbud om en gratis udskiftning af regulatoren. – Det kalder vi service og interesse for sine kunder.”

  – Arne Lykkebak, Romalt

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

  Bestil gratis fugttjek af din kælder

  Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.