fbpx

Betaling & Levering

 • På vores webshop kan du betale med kort eller Mobilepay. Du kan også vælge at betale med bankoverførsel, så vil din ordre blive sat på hold indtil, vi har modtaget betalingen i banken.

 • Vi har ikke færdige produkter på lager og sætter først din ordre i produktion, når vi har modtaget din betaling. Med betaling via kort eller MobilePay, vil beløbet reserves på din bankkonto og trækkes først, når ordren er afsendt fra vores lager. 

  Ved telefonbestilling eller via vores egne montører vil du modtage en faktura med 8 dages betalingsfrist (ved montage, vil denne blive sendt efter montagen er blevet fortaget). 

 • Til alle danske kunder sendes ordren med Danske Fragtmænd. Når ordren er klar til afsendelse vil du modtage en SMS – alle brofaste adresser vil modtage deres vare indenfor 1 hverdag, og alle ikke brofaste adresser kan forvente 2-3 hverdages levering. I få situationer kan forsendelsen tage længere tid.  

  Leveringen betales af køber.  

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

  Bestil gratis fugttjek af din kælder

  Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.