fbpx

OBS Vi kører på nedsat blus i uge 29 & 30. Forvent derfor længere leverings- og svartider. Vi er allerede tilbage til normal drift i uge 31.

Det danske ventilationsmarked bliver nu stærkere

Aalborgensiske AIRbyNATURE har opkøbt SolarVenti og får flere muskler til at sikre et sundt indeklima med grøn omtanke. Med fornyede kræfter er AIRbyNATURE klar til at indtage det internationale marked med et udvidet sortiment af innovative ventilationssystemer.

Begge virksomheder leverer ventilationssystemer, der holder partikler og fugt ude og sikrer et sundt indeklima. Begge er nytænkende og patenteret samt dansk ejet, udviklet og produceret. Og begge tilbyder løsninger, som er en positiv medspiller i den grønne omstilling. For eksempel bruger SolarVenti solen som energikilde, mens AIRbyNature med deres rørfri anlæg kan dokumentere 72 procent mindre udledning af CO2 i en standard lejlighed sammenlignet med traditionelle ventilationsanlæg.

Der er altså kun fordele at hente ved at slå kompetencerne sammen mellem AIRbyNATURE og SolarVenti, og den 1. juli 2024 sker det. AIRbyNATURE opkøber SolarVenti, og to plus to bliver til fem.

”Vi står endnu stærkere end før og har en større platform at agere ud fra. Hvis den ene løsning ikke er det rette for kunden, så er den anden, og på den måde komplimenterer vi hinanden. Det er det perfekte match, som tilbyder mere bæredygtige løsninger til ventilationsmarkedet.”

Ricky Thygesen, CEO AIRbyNATURE

På vej mod den internationale scene

Når man slår to kloge hoveder sammen, handler det om at udnytte hinandens styrker. AIRbyNATUREs rørfri ventilationsanlæg er støjsvage, hvilket giver en mere behagelig oplevelse. Den kvalitet kommer de solopvarmede ventilationsanlæg også til at adoptere.

Fra den anden side får AIRbyNATURE gavn af SolarVentis forhandlernetværk på det internationale marked. Det giver mulighed for en udvidet virksomhedsstrategi med et bredere fælles salg – også i udlandet.

”Dansk produceret klinger godt, og Danmark har ry for kvalitet, innovation, design og grønne teknologier. Det skal vi bruge til vores fordel på det internationale marked og bevise, at vi netop lever op til,” siger Michael Jungsvig, tidligere direktør i SolarVenti.

En gnidningsfri overgang

Som led i opkøbet flytter SolarVentis produktion og lager fra Thorsø og ind hos AIRbyNATUREs produktionsafdeling i Aalborg, og alt tyder på en gnidningsfri overgang.

”Vi skal ikke slå knude på os selv, det kommer til at falde naturligt på plads, fordi vi har så mange produktligheder. På den måde kan vi nemt fortsætte den fælles mission om at skabe boliger og virksomheder med et sundere indeklima,” siger Ricky Thygesen.

Et styrket AIRbyNATURE

AIRbyNATUREs kerne er fortsat virksomhedens patenterede rørfri ventilationsanlæg. De rørfri anlæg betyder mindre CO2-udledning i produktionen, det kræver ikke den store renovering at installere anlægget, og når systemet er i drift, bliver der brugt mindre energi på at ventilere luften rundt i rummene.

Med opkøbet af SolarVenti bliver produktsortimentet nu udvidet med patenterede solopvarmede ventilationsløsninger til både sommerhuse, kældre, skoler og erhverv. SolarVenti tilfører dermed både boliger og erhverv et varmetilskud, som kan kombineres med et ventilationsanlæg fra AIRbyNATURE til en komplet og energieffektiv ventilationsløsning.

Vil du vide mere eller har brug for en uddybende kommentar?

Kontakt:
Ricky Thygesen, CEO
[email protected]
22 24 66 57

150 150 SolarVenti ®
Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.