fbpx

Hvilken løsning skal jeg vælge?

  • SolarVenti panelerne kan selvfølgelig altid ses hos SolarVenti A/S (mellem Silkeborg og Randers) på Fabriksvej 8 i 8881 Thorsø.

    Derudover har flere af vores montører og forhandlere i hele landet paneler til udstilling. Spørg SolarVenti om en liste over forhandlere eller se listen lige herhjemmesiden.

  • Ja, du kan altid slukke, hvis du ikke ønsker mere luftindblæsning.

    Sådan kan du gøre:  

    Kontakt:
    Kontakten er også kaldet en tænd/sluk-knap eller en switch, hvor du kan slukke panelet.

    Regulator:
    En supplerende regulator, gør det muligt at regulere luftgennemstrømningen og indblæsningsluftens temperatur. Det kan i visse situationer være praktisk at kunne regulere ned på luftgennemstrømning og temperatur ved større anlæg, når bygningens brugere opholder sig tæt på indblæsningsventilen. Når luftstrømmen begrænses, vil temperaturen på indblæsningsluften samtidig stige. Hvis du skruer på 0, vil du således slukke for anlægget. 

    SControl:
    Med styringen her vil vi anbefale, at man ikke piller ved opsætningen, da indblæsningen opsættes til interval fra start.

  • Ja, du kan opsætte et ventilationssæt til at blæse ind fra den nordvendte ende af huset. Det vil betyde, at du på varme sommerdage eksempelvis kan blæse kølig luft ind i huset. Det er strømmen fra solcellen, som er integreret i panelet, der skaber den kølige luft. Hvis panelet ikke indeholder en solcelle, så kan det tilsluttes regulatoren eller SControllen, så det kører igennem en termostatstyring. 

  • Det gør vi for at vide os sikre på, at vi får fugten med helt ud af boligen. Det kan vi vurdere på baggrund af antallet af kvadratmeter, som der er i bygningen. Indblæsningsvolumen samt indblæsningshastighed følger anlæggets størrelse, og derfor skal disse være tilstrækkeligt store ift. bygningen. 

Skriv her
Gratis fugttjek af kælder

    Bestil gratis fugttjek af din kælder

    Vi aftaler et tidspunkt med dig, hvor vi kommer ud og foretager en vurdering af fugtproblemet i din kælder. Vi vil bl.a. kigge efter saltudtræk, pudsafskalninger, skjolder, lugt m.m., som er blandt de typiske tegn på fugt i kælderen. Herefter vil vi tage en vurdering af hvorvidt en SolarVenti Kælder kan løse problemet og hvad det i så fald vil koste.